Arrangement

Elk seizoen een speciaal arrangement om de gezondheid

te stimuleren of lekker tot ontspanning te komen.

Exclusief voor de zomer

Het Weleda Wellness zomerarrangement bestaat uit een ontspanningsmassage en een gezichtsbehandeling, met de nadruk op de nieuwe producten van de Skin Food lijn. Hoofdhuid, handen en voeten, alles krijgt aandacht.


Het is een holistische behandeling in rugligging. Een heerlijk ontspannen massage én gezichtsbehandeling met de 100% natuurlijke producten van Weleda waaronder de nieuwe Skin Food Reinigingsgel, de Ultra-Light Dry Oil en de dag- en nachtcrème.


De behandeling is geschikt voor iedereen, ook voor mensen met een gevoelige of droge huid. De huid voelt na de behandeling meteen fris en superzacht aan!


Skin Food voedende Gezichtsverzorging voedt en hydrateert de normale en droge huid. Het is een 100% natuurlijk voeding. Het driekleurig viooltje, biologische calendula en kamille vormen het hart van de formule. Deze combinatie brengt de huid tot rust, herstelt de huidbarrière en zorgt voor een zijdezachte huid.


Aandacht voor mens en natuur

Alle producten van Weleda zijn 100% natuurlijk. Maar ook de verpakkingen zijn met zorg voor mens en natuur gemaakt. De tube van 100% gerecycled aluminium. De dag- en nachtcrème in een pot van gerecycled groen glas. Ook zit er meer crème in de pot, zodat deze minder snel leeg is en dat scheelt weer in o.a. de verpakking. Handig en duurzaam.


Ervaar rust, aandacht en ontspanning. JIJ staat centraal. 


Maak nu een afspraak.

Weleda Wellness Zomerarrangement € 65.-