Behandelingen

Behandelingen

Weleda behandelingen


Er is geen betere manier om de weldaad van Weleda producten te ervaren dan via een behandeling.


Vanaf de start ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Weleda Schoonheidsspecialist. Ik mag mij Weleda-partner en inmiddels ook Weleda Premium-schoonheidsspecialist noemen.

Vanzelfsprekend worden tijdens de behandelingen alleen 100% natuurlijke Weleda-producten gebruikt, helemaal afgestemd op jouw behoefte, mindset en huidbeeld. Voor iedereen en iedere leeftijd een gepaste behandeling.


Als Weleda-specialist werk ik uitsluitend met mijn handen. Ik gebruik dus geen apparaten maar stimuleer het zelfherstellend vermogen van de huid met de kracht van aanraking in combinatie met de unieke werking van de producten.

Rosel Heim behandelingen


Rosel Heim producten worden ontwikkeld op basis van observaties tijdens jarenlange praktijkvoering aangevuld met bevindingen uit recent wetenschappelijk onderzoek.


Kennis over de functies en werking van het mechanisme van de huid zijn voor Rosel Heim van essentieel belang bij het samenstellen van verantwoorde cosmetische verzorgingsproducten. Voor de samenstelling worden stoffen gebruikt die identiek zijn aan werkzame stoffen zoals deze van nature in de huid voorkomen. Deze worden aanzienlijk beter verdragen en werken effectiever.


Rosel Heim produceert op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, vrij van pesticiden, zware metalen en allergenen. De grondstoffen worden ingekocht naar ecologische en ethische maatstaven, er wordt afgezien van dierproeven en gekeken naar milieubelasting bij het winnen van de grondstoffen.


Als conserveringsmiddel worden geen bactericide en fungicide stoffen gebruikt. Deze chemische middelen behoren niet op de gezonde huid en beschadigen de hydrolipidenfilm. Deze film is onze natuurlijke bescherming tegen lichaamsvreemde stoffen, bacteriën, schimmels en virussen. Rosel Heim huidverzorgende producten ondersteunen of herstellen deze huidfilm waar nodig.

Massage behandelingen


Massagebehandelingen bij Huidverzorging Irma Goedhart zijn

  • beslist géén sportmassages
  • gericht op ontspanning
  • ongevaarlijk en zonder bijwerkingen
  • voor iedere gezonde man of vrouw geschikt