Weleda behandelingen

Weleda Verwenbehandeling

€ 82,75


Na een huid- en wensenanalyse kies je welke producten het beste bij je passen. De ontspannende verwenbehandeling, die in alle rust plaatsvindt, start met een voetbad. Voetmassage, warme, weldadige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging, armen en handen worden gemasseerd. Ontharen (optioneel) eventuele onzuiverheden verwijderd. Daarna een hot-stone gelaatsmassage en een intensief voedend masker of pakking gevolgd door een massage van nek en decolleté. Tenslotte een voor jou geschikte verzorging  en krijg je nog iets te drinken om weer even wakker te worden. Een zichtbaar ontspannen gezicht als resultaat.

Weleda Skin Retreat

€ 84,95


In Weleda verzorgingsproducten spelen planten de hoofdrol. De plant die het belangrijkste aandeel heeft in het product gaat de behandeling bepalen. Daarom gaan we eerst een ‘geurtest’ doen om het juiste product, passend bij jouw huid, te bepalen.

Het product van jouw keuze, de hierbij behorende massage en maskers worden geïntegreerd in deze speciaal op jou afgestemde behandeling. Ontharen (optioneel) eventuele onzuiverheden verwijderd.


Genieten van ruim 90 minuten diepe ontspanning.


Bindweefsel Behandeling

€ 85,95


Granaatappelpitolie heeft sterk anti-oxidatieve eigenschappen en een intens voedende werking. De behandeling is zeer geschikt voor de 40+ huid en de huid van vrouwen in de overgang.

Deze behandeling duurt 90 minuten en zorgt door de bindweefsel-gezichtsmassage voor een optimale doorbloeding. Deze is essentieel voor een gezonde en mooie huid. Door de huid goed te activeren worden onderhuidse verklevingen voorkomen, spieren extra gestimuleerd waardoor steviger en de huidstructuur en elasticiteit verbeteren. Resultaat een mooie doorbloede, strakkere huid.

Weleda Stilte Retreat

€ 59,95


Een unieke ervaring. Een behandeling met aandacht voor jou! De behandeling verloopt in een rustig tempo en we houden het stil zodat jij weer helemaal tot jezelf kan komen.
Tijdens deze wellnessbehandeling stimuleren we de natuurlijke huidfuncties d.m.v. een schuimreiniging, een penseel- en hoofdhuidmassage, een schouder-, hals- en decolletémassage en een kalmerend masker.

Kom helemaal tot rust en laat je huid weer stralen!


Om deze wellnessbehandeling ook als zodanig te ervaren, ontharen we niet tijdens deze behandeling. Tegen meerprijs kan dit als deelbehandeling bijgeboekt worden.

Weleda Basisbehandeling

€ 59,90 


Bij de basisbehandeling, ik trek hier een uur voor uit, is de behandeling helemaal aangepast aan jouw voorkeur.

We beginnen de behandeling bij voorkeur met een voetbad. Daarna kan de nadruk liggen op bv ontharen, een uitgebreide reiniging of liever een gezichtsmassage, klassiek, hot Stone of bindweefsel.


Een prima behandeling bij tijdgebrek of voor een korte oppepper in tijden van stress.

Weleda Rug Behandeling

€ 24,95 


Bij de Weleda Rug Behandeling, waar een kwartier voor wordt uitgetrokken, worden onzuiverheden verwijderd door middel van de Weleda Berken Peeling. Tenslotte wordt de gezuiverde huid ingewreven met berkenolie, die de doorbloeding van de huid stimuleert. Deze behandeling is te boeken bij een gezichtsbehandeling.


Weleda Bindweefsel Rug

€ 29,95 


Door stress of een verkeerde houding bewegen de weefsels niet meer soepel langs elkaar waardoor er verkleving ontstaat.
De bindweefsel behandeling voor de rug maakt het bindweefsel los en bewerkt de doorbloeding zodat de af- en aanvoer van afvalstoffen worden gestimuleerd.

Deze bindweefselmassage duurt maximaal twintig minuten en is te boeken bij een gezichtsbehandeling.