Rosel Heim behandelingen

Rosel Heim verwenbehandeling

€ 80,95


Even in alle rust heerlijk ontspannen. Een combinatie van aandacht voor huidverzorging en wellness. Heerlijk wegdromen in het ritme van de massage. 


Rosel Heim bindweefsel-

behandeling

€ 84.95


Het beste resultaat wordt verkregen na herhaalde behandelingen, aan te vullen met therapeutische producten voor thuisgebruik.

Bindweefselmassage stimuleert de celstofwisseling, de toevoer van voedingsstoffen en de aanmaak van collageen. Deze massage is uitermate geschikt voor de rijpere huid. In het geval de huid (nog) geen stimulerende bindweefselmassage kan verdragen, zal er een massagemethode toegepast worden met een vergelijkbaar effect.


Om het effect te onderhouden en verbetering te kunnen bereiken wordt aanbevolen om vervolgafspraken te plannen met een ritme van tussen de 4 á 6 weken.

Klassieke gezichtsbehandeling

€ 74,75


Fase 1: Na de unieke Rosel Heim reiniging met melkzuren en een korte huidanalyse wordt de behandeling volledig op uw huid afgestemd.


Fase 2: Door de huid te voorzien van voeding- en opbouwstoffen proberen we de celstofwisseling te verbeteren en weefselherstel te stimuleren. Een aangepaste gezichtsmassage en masker of pakking ondersteunt het herstel en de vochtbalans. Massage van nek, schouder en decolleté zorgen voor een totale ontspanning.

 

Fase 3: De behandeling wordt afgesloten met dagverzorging.

Rosel Heim basis

€ 54,95


Na de reiniging, ruimte voor harsen en/of epileren (indien nodig), regeneratie, een hals- gezichtspakking en een korte nek- schouder- decolletémassage afgesloten met de dagcrème.

Resultaat: in korte tijd weer ontspannen en een stralende tint.

Bindweefsel rug behandeling

€ 29,95


Door stress of een verkeerde houding bewegen de weefsels niet meer soepel langs elkaar, waardoor er verkleving ontstaat. De bindweefsel behandeling voor de rug maakt het bindweefsel los en bewerkt de doorbloeding, zodat de af- en aanvoer van afvalstoffen worden gestimuleerd. Deze bindweefselmassage duurt maximaal twintig minuten en is te boeken bij een gezichtsbehandeling.


Rosel Heim rugbehandeling

€ 29,95


Reiniging met melkzuren en mineralen, zo nodig verwijderen onreinheden, korte massage.

Deze behandeling van twintig minuten wordt geboekt bij een van de  gezichtsbehandelingen.