Rosel Heim behandelingen

Rosel Heim De Luxe

€ 75,-


Even in alle rust heerlijk ontspannen. Met extra aandacht voor de handen en voeten, een hot-stonemassage voor het gezicht en een speciaal masker.

Rosel Heim anti-aging

met bindweefselmassage

€ 77,-


Het beste resultaat wordt verkregen na herhaalde behandelingen, aan te vullen met therapeutische producten voor thuisgebruik.

Bindweefselmassage stimuleert de celstofwisseling, de toevoer van voedingsstoffen en de aanmaak van collageen. Deze massage is uitermate geschikt voor de rijpere huid. In het geval de huid (nog) geen stimulerende bindweefselmassage kan verdragen, zal er een massagemethode toegepast worden met een vergelijkbaar effect.


Om het effect te onderhouden en verbetering te kunnen bereiken wordt aanbevolen om vervolgafspraken te plannen met een ritme van tussen de 4 á 6 weken.

Klassieke gezichtsbehandeling

€ 69,95


Fase 1: Na de unieke Rosel Heim reiniging met melkzuren en een korte huidanalyse wordt de behandeling volledig op uw huid afgestemd.


Fase 2: Door de huid te voorzien van voeding- en opbouwstoffen proberen we de celstofwisseling te verbeteren en herstel van weefsel te stimuleren. Een aangepaste gezichtsmassage met rustige bewegingen geeft een prachtig resultaat bij de onrustige of gevoelige huid, terwijl een activerende massage toegepast wordt om de doorbloeding te optimaliseren. Een masker of pakking ondersteunt het herstel de vochtbalans. Nek-, schouder- en decolletémassage volgen om tot een totale ontspanning te komen, het masker in te laten werken en de doorbloeding te stimuleren.

 

Fase 3: Met een ampul hyaluronzuur beschermen we de huid tegen uitdroging. De behandeling wordt afgesloten met een beschermende dagcrème en zijdepoeder.

Rosel Heim basis

€ 50,95


Na de reiniging, ruimte voor harsen en/of epileren (indien nodig), regeneratie, een hals- gezichtspakking en een korte nek- schouder- decolletémassage afgesloten met de dagcrème.

Resultaat: in korte tijd weer ontspannen en een stralende tint.

Uitgebreide gezichtsreiniging

€ 49,50


Uiterst geschikt voor de huid met onreinheden (puistjes, gerstekorrels, mee-eters).

Een extra reinigingsmasker wordt gevolgd door de dieptereiniging en een kalmerend masker.

Indien nodig worden de therapeutische producten van Rosel Heim ingezet.


Rosel Heim rugbehandeling

€ 17,50


Reiniging met melkzuren en mineralen, zo nodig verwijderen onreinheden, korte massage.

Deze behandeling wordt geboekt bij een van de  gezichtsbehandelingen.